设万维读者为首页 万维读者网 -- 全球华人的精神家园 广告服务 联系我们 关于万维
 
首  页 新  闻 论  坛 博  客 文  墨 黄  页 分类广告 购  物
搜索>> 发表日志 控制面板 个人相册 给我留言
帮助 退出
     
  虔谦:天涯咫尺
  Who will be a witness for my Lord?
网络日志正文
圣诞欢乐!Joy to the world! 2016-12-25 15:50:57

Born in a manger  and found first by the shepherds, that's how Jesus was born. He did not come to this world that he had created to conquer or to condemn, but to serve and to bring hope to this dark world.

Joy to the world!

 

生在牛棚,首先被当时的社会底层牧羊人们所发现,耶稣就是这样来到这个他所创造的世界。他不是来征服或谴责,而是来服务,并且给这个黑暗的世界带来光明和希望。
 

欢乐吧,世界!

 

浏览(66) (2) 评论(0)
发表评论
 
关于本站 | 广告服务 | 联系我们 | 招聘信息 | 网站导航 | 隐私保护
Copyright (C) 1998-2016. CyberMedia Network /Creaders.NET. All Rights Reserved.